PXP - Αθλητικές Δραστηριότητες

Γραφεία: Δημοκρίτου 2, Φοίνικας, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 55134
phone
2310251113,6976655331-2
fax
2310251113
site url
email

PXP - Αθλητικές Δραστηριότητες - Παπαρισούλης Αποστόλης


PXP
Αθλητικές Δραστηριότητες
Sports Fun Action

Climbing Wall

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τον μεγαλύτερο κλειστό τοίχο αναρρίχησης στη Βόρεια Ελλάδα που λειτουργεί στον πολυχώρο Nodo Junior.

Ο τοίχος έχει περισσότερα από 300 τετραγωνικά μέτρα αναρριχητικής επιφάνειας, με 10 μέτρα ύψος, ανάπτυγμα διαδρομών έως και 14 μέτρα και 25 μέτρα τραβέρσα. Υπάρχει δυνατότητα για lead και για top-rope ενώ υπάρχει και τοίχος για boulder.

Ο χώρος μπορεί να εξυπηρετήσει από αρχάριους μέχρι προχωρημένους αναρριχητές αφού υπάρχει πλήθος διαδρομών με δυσκολίες από IV έως Χ UIAA. Δεν είναι υποχρεωτική η προηγούμενη εμπειρία, καθώς υπάρχουν προγράμματα με τα οποία μπορούν να εξυπηρετηθούν και οι εντελώς αρχάριοι.

Στο χώρο επίσης λειτουργεί παιδική ακαδημία αναρρίχησης για ηλικίες από 6 έως 15 ετών, ενώ υπάρχουν και ειδικά προγράμματα για ενήλικες.

Προγράμματα ενηλίκων

  • Βασικό μάθημα ασφάλισης top rope
  • Μάθημα ασφάλισης και αναρρίχησης επικεφαλής
  • Βασικό μάθημα τεχνικής
  • Πακέτο μαθημάτων για εκμάθηση της αναρριχητικής τεχνικής
  • Εισαγωγικό πρόγραμμα αναρρίχησης σε βράχο

 Activities in Nodo Junior

Η PXP σας προσκαλεί στον καινούριο ειδικά διαμορφωμένο χώρο της, που λειτουργεί στον πολυχώρο Άθλησης και Ψυχαγωγίας NODO JUNIOR στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Εντός του πολυχώρου τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε ένα πλήθος αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων με πλήρη ασφάλεια κάτω από την καθοδήγηση ειδικευμένων καθηγητών φυσικής αγωγής και παιδαγωγών. Εντός του πολυχώρου λειτουργεί καφέ – αναψυκτήριο και μπορεί εύκολα να καλύψει τις ανάγκες μιας οικογενειακής απόδρασης σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης.

Δραστηριότητες πολυχώρου:

Τέλος ο χώρος αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο για την οργάνωση παιδικών εκδηλώσεων όσο και για σχολικές αποδράσεις, προσφέροντας ειδικές εκπτωτικές τιμές.

 


Academies

Η PXP στην προσπάθειά της να κάνει γνωστά σε όλο και περισσότερο κόσμο και κυρίως στα παιδιά τα αθλήματα του βουνού, διοργανώνει παιδικές ακαδημίες με επίκεντρο την αναρρίχηση και την χιονοδρομία.

Ακαδημία αναρρίχησης
Παιδική ακαδημία αναρρίχησης, για παιδιά ηλικίας 6 – 15 ετών. Μέσω της ακαδημίας τα παιδιά θα γνωρίσουν το άθλημα της αναρρίχησης και θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κάθετο κόσμο. Ειδικευμένοι εκπαιδευτές θα είναι συνεχώς δίπλα τους για να τους μυήσουν στα μυστικά του συναρπαστικού αυτού σπορ.

Περιλαμβάνει…
Εκπαίδευση από έμπειρους και πτυχιούχους προπονητές
Συμπληρωματικό πρόγραμμα γυμναστικής
Όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό

Τοποθεσίες…
Κλειστή πίστα της PXP στο nodo junior
Αναρριχητικό πεδίο Ρετζικίου


Ακαδημία σκι

Παιδική ακαδημία ski και snowboard, για ηλικίες από 6 έως 16 ετών, όπου έμπειροι και πτυχιούχοι εκπαιδευτές θα μυήσουν τους μικρούς μας φίλους στα μυστικά των όμορφων αυτών αθλημάτων.

Περιλαμβάνει…
Μεταφορά προς και από το χιονοδρομικό με λεωφορεία συνεργαζόμενου τουριστικού γραφείου
Ολοήμερη εκπαίδευση από πτυχιούχους εκπαιδευτές απόφοιτους ΤΕΦΑΑ
Συνοδεία από έμπειρους συνοδούς
Σνακ και χυμό
Αγώνες στο τέλος της σαιζόν
Πτυχίο της σχολής στο τέλος της σαιζόν
Δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού σε εκπτωτικές τιμές
Πολλά events και happenings για τους μικρούς μας φίλους

Τοποθεσίες…
Σέλι
3-5 Πηγάδια
Ελατοχώρι
Καϊμάκτσαλαν

 


Events & Action Games

Μία από τις βασικές δραστηριότητες της PXP είναι η συμμετοχή της με υποστηρικτικές ενέργειες σε Event και Promotion εταιριών, ιδιωτών αλλά και δημόσιων φορέων με κάποιο ή κάποια από τα Action Games που διαθέτει (event in event).

Τα παιχνίδια αυτά είναι εντυπωσιακά και προσιτά σε όλους τους συμμετέχοντες, αφού δεν προϋποθέτουν κάποιες συγκεκριμένες δεξιοτεχνίες ή ιδιαίτερη φυσική κατάσταση. Επίσης, λόγω της ιδιαίτερης κατασκευής τους, συγκεντρώνουν τα βλέμματα όλων που σε συνδυασμό με την ενεργή συμμετοχή του κοινού, γίνονται το επίκεντρο κάθε εκδήλωσης.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις πολλές θέσεις για διαφημιστικά που διαθέτει το κάθε παιχνίδι, αλλά και την δυνατότητα ένδυσης του προσωπικού με το λογότυπο του κάθε διαφημιζόμενου, τα καθιστά ιδανική πρόταση για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου Εvent ή Promotion.

Action Games:

 

Διεύθυνση Κεντρικά: Δημοκρίτου 2, Τ.Κ. 551 34, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Υποκατάστημα: Μαρίνου Αντύπα και Χάλκης,
Τ.Κ. 57001, Πυλαία, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο +30 2310 25.11.13

 

Το fnp.gr είναι ένας business book οδηγός με τους best of... Εδώ θα βρείτε μόνο τους καλύτερους...
Let's be friends and partners, Let's be fnp!


Το fnp είναι ένας business book οδηγός με τους best of... Εδώ θα βρείτε μόνο τους καλύτερους... (ένας Κατάλογος εμπιστοσύνης)
Let's be friends and partners, Let's be fnp!
fnp - Friends and Partners

Rating

Voters (0) Average rating (0)

Επικοινωνήστε απευθείας με:

PXP - Αθλητικές Δραστηριότητες