ΚΑΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Άνω Ηλιούπολη τέρμα Μακρυγιάννη, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 562 24
phone
2310684607 ,2310684605
fax
2310684606
site url
email

ΚΑΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. - Τσιβίκης ΑπόστολοςΚΑΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε


Η εταιρία ΚΑΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Τσιβίκη Σταύρο ξεκινώντας πολύ δυναμικά στο χώρο των ενεργειακών εστιών αλλά και του design στην Ελλάδα.

Είναι μία σύγχρονη εταιρία που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές και ξεχωρίζει στο χώρο που δραστηριοποιείται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για την τεχνολογία που διαθέτει.

Χρησιμοποιεί τον πιο σύγχρονο παραγωγικό εξοπλισμό και παράγει ευρεία σειρά μοντέλων ενεργειακών εστιών.

Η εταιρία συνεχώς επεκτείνεται σε καινούριους τομείς και αναπτύσσει τις ήδη υπάρχουσες δραστηριότητες για να μπορεί να παρέχει στους πελάτες της, τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις γι'αυτούς.

Στόχος είναι η καλύτερη ποιότητα και η ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η επιτυχία της εταιρίας οφείλεται στις τεχνικές γνώσεις που διαθέτει, στην πολυετή εμπειρία του άριστου εκπαιδευμένου προσωπικού της και στις καινοτόμες ιδέες που προσφέρει στον πελάτη.

Απόδειξη της άριστης ποιότητας των προϊόντων μας είναι η πιστοποίηση της εταιρίας μας με το παγκοσμίως αποδεκτό πρότυπο διασφάλισης ποιότηττας TUV 9001:2000 αλλά και όλες οι κατασκευές των εστιών μας ακολουθούν τις οδηγίες των ευρωπαϊκών προτύπων:

  • EN 13229
  • EN 13229 / A1
  • EN 13229 / A2

Η ΚΑΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. θα είναι πάντοτε η πυξίδα για να σας δείξει το σωστό δρόμο επιλογής τζακιού στο χώρο σας αλλά και να σας εξυπηρετήσει με συνέπεια και εγκυρότητα!

Προϊόντα :


Το fnp είναι ένας business book οδηγός με τους best of... Εδώ θα βρείτε μόνο τους καλύτερους... (ένας Κατάλογος εμπιστοσύνης)
Let's be friends and partners, Let's be fnp!

Το fnp είναι ένας business book οδηγός με τους best of... Εδώ θα βρείτε μόνο τους καλύτερους... (ένας Κατάλογος εμπιστοσύνης)
Let's be friends and partners, Let's be fnp!
fnp - Friends and Partners

Rating

Voters (0) Average rating (0)
files

Photo Gallery

Επικοινωνήστε απευθείας με:

ΚΑΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.